Velkommen til Braunstein

Ny Booking:

Checker ledige pladser...
Tilbage til oversigt

Åbent hus - Rundvisning & ølsmagning

Hvis du vælger at deltage i denne oplevelse, kan du komme alene eller med et par venner. Vi vil i vores bryghus og besøgscenter fortælle om Braunstein's tilblivelse, og den øl & spiritus vi laver.

Vælg dato

Åbent hus - Intro. whiskysmagning

Du vil få lejlighed til at høre om vores whiskys tilblivelse gennem smags-, dufte og visuelle oplevelser får indblik i processen omkring at skabe en whisky - fra jord til bord.

Vælg dato

Privat rundvisning & ølsmagning

Rundvisning af samlet gruppe i bryggeriet med ølsmagning.En guidet tur rundt i bryggeriet, hvor vi kommer ind på brygningen af øl, fra malt til flaske – over- og undergærede øltyper, lyst og mørkt øl og meget meget mere.

Vælg dato

Privat Whiskysmagning

Din egen private Braunstein Whisky smagning. Du vil få lejlighed til at høre om vores whiskys tilblivelse gennem smags-, dufte og visuelle oplevelser får indblik i processen omkring at skabe en whisky - fra jord til bord. Kontakt os, så vi kan snakke om hvad der passer

Vælg dato

Fyld din egen Braunstein whisky flaske

”Tap-selv-whisky” er blevet meget populær måde at hente sin danske whisky på, man bestiller blot tid hos Braunstein på Køge Havn. Vi introducerede ”tap-selv-whisky”, fordi mange af vores faste kunder og whisky-ambassadører gerne ville helt tæt på deres whisky, og fordi

Vælg dato

.